Tevez želi u Junajted, bomba Barse?

Izvor: B92, 19.Dec.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez želi u Junajted, bomba Barse?

Karlos Tevez je konstantna inspiracija za engleske medije poslednjih meseci, a poslednja novost je da je Argentinac molio Junajted da ga vrati na "Old Traford".

U Engleskoj je u prvom planu trenutno sneg koji je odložio četiri meča u subotu, kao i tri nedeljna uključujući i veliki derbi Čelsi - Man Utd.

Ostrvljani imaju vremena da se bave transfer spekulacijama, pa "Daily mail" ističe da je Tevez nepoželjan kod Ser Aleksa Fergusona, a "News of the >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << world" navodi da bi napadač mogao da pređe u Čelsi.

Pošto su "plavci" zainteresovani i za Edina Džeka, taj tandem bi mogao da promeni izgled napada aktuelnog šampiona. Za Džeka je zagrižen i Siti, a najveća transfer bomba bi mogao da bude 100 miliona evra vredan paket aranžman Barselone koja bi dovela Fernanda Toresa (Liverpul) i Franseska Fabregasa (Arsenal), o čemu piše "Sunday mirror".

Sva priča oko Teveza ponovo je postala aktuelna navodima iz kluba da Argentinac želi da napusti "Istlends", iako menadžer Roberto Manćini nije u nedoumici kada treba da ga stavi u tim. Tevez će biti njegov glavni adut u ponedeljak u meču sa Evertonom u kojem "građani" traže pobedu i prvo mesto na tabeli Premijer lige s obzirom na odložene mečeve ovog vikenda.

I drugi napadači iz Premijer lige su na ceni. Tako Totenhem svoju ofanzivnu liniju želi da pojača sa prvim golgeterom Njukasla Endijem Kerolom čiji bi transfer pokrili prodajom Robija Kina i Pitera Krauča. Vezni igrač "Spursa" Dejvid Bentli je navodno interesantan Birmingemu i Liverpulu, a menadžer "redsa" Roj Hodžson želi i talentovanog napadača Čelsija Danijela Staridža.

Da li će se ijedna od navedenih spekulacija ostvariti videćemo za nekoliko nedelja kada počne januarski prelazni rok.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tevez koketirao sa Junajtedom, ništa od povratka na Old Traford

Izvor: Blic, 19.Dec.2010

Argentinac Karlos Tevez nezadovoljan je i želi da ode iz Mančester sitija, ali ne kući ili u neku drugu evropsku zemlju, već možda natrag u komšijski Junajted...Prema tvrdnjama mnogih engleskih medija koji se bave aktuelnim nezadovoljstvom najboljeg napadača Sitija, Tevez je tokom vikenda preko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.