Tevez ostaje na Bombonjeri: Novac ću donirati, meni ne treba

Izvor: RTS, 27.Jun.2020, 08:38

Tevez ostaje na "Bombonjeri": Novac ću donirati, meni ne treba

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez odlučio je ostati u Boki Juniors još pola godine. Popularni Karlito će sav iznos od novog ugovora donirati u humanitarne svrhe.
Tevez će ostati na "Bombonjeri" još najmanje šest meseci pošto želi da dočeka završnicu borbe u Kopa Libertadoresu.

Napadač ekipe iz Buenos Airesa izjavio je da ne želi novac od ugovora i spreman je sve dati onima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojima je najpotrebniji tokom pandemije koronavirusa.
"Ostaću u Boki. Želim još jednu priliku da osvojim Kopa Libertadores. Novac ću donirati. U ugovor ćemo staviti gde će novac otići, meni ne treba", izjavio je popularni Tevez.
Argentinski fudbaler je s Bokom Kopa Libertadores osvojio 2003. godine, nakon čega je prešao u redove Korijantesa. Sledi boravak u Evropi od deset godina. Nosio je dresove Vest Hema, Mančester junajteda, Mančester sitija i Juventusa. Kratko je boravio u Kini a u Boku se ponovo vratio 2018. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ljudina Karlos Tevez najavljuje još jedan veliki povratak i to nije sve!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Kakva legenda...Karlos Tevez je potvrdio da će ostati u svojoj Boki Juniors do isteka ugovor, odnosno do kraja 2020. godine...On je uz to potvrdio da će preostale plate do kraja godine donirati u humanitarne svrhe zbog pandemije koronavirusa..."Doniraću 100% svojih primanja do kraja sezone. Još uvek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.