Teves ostao bez vozačke dozvole

Izvor: B92, 16.Jan.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teves ostao bez vozačke dozvole

Napadaču Mančester sitija Karlosu Tevesu policija je oduzela vozačku dozvolu na šest meseci jer se nije odazivao na pisma i pozive policije.

Temperamentni Argentinac je na sudu kazao da nije znao da ga poziva policija, kao i da nije razumeo šta znači izraz "constabulary", odnosno "policijska stanica".

Pored oduzete vozačke dozvole, Teves će morati da plati i kaznu od 1.540 funti. Argentinac je takođe tvrdio da uopšte nije bio za volanom onog dana za koji ga terete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je uhvaćen u brzoj vožnji.

Tevesu je ovo drugi saobraćajni prekršaj od dolaska u Englesku. On je u septembru 2011. kažnjen sa 60 funti i dodeljivanjem tri negativna boda zbog brze vožnje u najnovijem modelu "Bentlija".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.