Tetovaža za pobedu

Izvor: S media, 25.Jun.2010, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovaža za pobedu

Slovak Marek Hamšik jedan je od traženijih igrača ovog leta.

Njegove dobre igre u kvalifikacijama za SP, plus sjajna sezona u Napoliju, dovoljan su povod da se najbogatiji evropski klubovi raspituju za njegovo zdravlje. Trenutak nije idealan, jer Marek razmišlja samo o tome kako da sa Slovacima što bolje prođe u Južnoj Africi, a da onda telo ukrasi još jednom tetovažom koja bi ga podsećala na mundijalski uspeh.

Da se ne šali, dokaz je istetoviran datum kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su se kvalifikovali – 14.10.2009, ali to je samo jedan u nizu tatua 22-godišnjeg veznog igrača. Zvezda Slovačke već mozga šta da upiše ili ucrta zbog prolaska u osminu finala. A, šta će biti ako doguraju dalje, bolje da ne znamo, ali neka se majstori boje i igle pripreme.

Get the Flash Player to see this player.

var s3 = new SWFObject("/mp3/mp3player.swf", "line", "240", "20", "7"); s3.addVariable("file","/mundijal/25-06/11-30h.mp3"); s3.addVariable("repeat","false"); s3.addVariable("autostart","false"); s3.addVariable("showdigits","true"); s3.write("player3");

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.