Šakota u teškom stanju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2010, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota u teškom stanju

Košarkaš Skavolinija i sin nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Dragana Šakote, Dušan, operisan je posle teške i nesvakidašnje povrede koju je doživeo na utakmici italijanskog prvenstva sa Teramom.

Šakotu je na utakmici dobio jak u udarac u predelu stomaka posle čega je igrač pao na parket u velikim bolovima. Odmah je odveden u bolnicu gde mu je hirurškim putem odstranjen deo tankog creva.

Operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je bila veoma komplikovana i trajala je pet sati zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja nesrećnog igrača.

Klupski lekar Pjero Beneli i direktor bolnice u Pezaru Gabrijele Rinaldi saopštili su javnosti da je su Šakotu, zbog komplikacija, morali da uvedu u "veštačku komu".

Oni su dodali da se nadaju dobrim vestima i da pomno prate razvoj zdravstvenog stanja košarkaša koji ima srpsko i grčko državljanstvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje košarkaša Dušana Šakote ozbiljno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2010

PEZARO - Košarkaš Skavolinija Dušan Šakota, koji je zbog povrede zadobijene u nedelju tokom meča italijanskog prvenstva sa Teramom, operisan i potom uveden u veštačku komu i dalje je u ozbiljnom stanju...Sin nekadašnjeg trenera Crvene zvezde i selektora našeg nacionalnog tima Dragana Šakote...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šakotin sin se bori za život!

Izvor: Press, 28.Apr.2010

Dušan Šakota, igrač Skavolinija i sin bivšeg trenera Zvezde Dragana Šakote, nalazi se u komi posle povrede stomaka zadobijene na meču protiv Terama. Posle hitne operacije i dalje je životno ugrožen .Dušan Šakota (24), košarkaš Skavolinija i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.