Teško je za svoj narod pred punom Marakanom

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teško je za svoj narod pred punom Marakanom"

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović istakao je pritisak punog stadiona kao uzrok nešto slabije igre "Orlova" protiv Velsa.

Dve selekcije su opet remizirale 1:1, a kao i pre šest meseci u Kardifu opet je Mitrović doneo bod Srbiji.

"Teška utakmica, dosta tuče. Išli smo na sva tri boda, ali nismo imali sreće. Počeli smo bojažljivo. Ali, sve ostaje isto, i dalje smo prvi, jedna utakmica manje do kraja. Mi se i dalje za sve pitamo", rekao je Mitrović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Srbija je imala kontrolu igre, ali je teško dolazila do gola rivala. Tim Slavoljuba Muslina je dosta grešio i to ga je umalo skupo koštalo.

"Većina nas igra za klubove pred punim tribinama, ali ova generacija nikad nije igrala za reprezentaciju pred punom "Marakanom". Kad igrate za svoj narod uvek je veći pritisak, mislim da smo zbog toga rešili i primili gol. Ali hvala navijačima koji su došli. Bila je fenomenalna atmosfera, nadam se da će biti uz nas do kraja kvalifikaciaj", dodao je Mitrović.

Mitrović je gol postigao posle sjajne asistencije debitanta Aleksandra Prijovića.

"Lepo se uklopio Prijović. On je jako pozitivan decko, pre svega dobar igrač i biće veliko pojačanje", zaključio je napadač Njukasla.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović smatra da je bod realan ishod meča.

"Nismo mi igrali fenomenalno ali ni oni, došli su da se brane i ovo je neki realan bod. Svaka naredna utaimica nosi veći pritisak i ja se nadam da ćemo mi u toj borbi smoći snage da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", rekao je Ivanović.

Srbija sledeći meč igra 2. septembra protiv Moldavije, takođe u na svom terenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.