Teško je udovoljiti Realovoj publici: Pogledajte reakciju Ronalda na zvižduke

Izvor: Blic, 16.Mar.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško je udovoljiti Realovoj publici: Pogledajte reakciju Ronalda na zvižduke

Fudbaleri Reala pobedili su Levante sa 2:0 (2:0) u nedelju, ali ni to nije impresioniralo navijače kraljevskog kluba.

Oscilacije u poslednjih nekoliko mečeva, remi sa Viljarealom (1:1) i porazi od Atletik Bilbaa (1:0) i Šalkea (4:3) ispraćeni su zvižducima, kojih je bilo i na "Bernabeu" protiv Levantea.

Njih je teško podneo Kristijano Ronaldo, koji nije delovao previše oduševljeno posle vodećeg gola Bejla, a kada je u jednoj akciji izgubio loptu, trudio se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne pokaže šta misli o tome što navijači ne pružaju podršku i kad ne ide.

Nije pošteđen ni Iker Kasiljas, iako je bio na klupi - kada je zvanični spiker nabrajao ko je sve u protokolu za meč, ime legende kluba ispraćeno je zvižducima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.