Teški dani Mesuta Ezila

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 18:24

Teški dani Mesuta Ezila

Menadžer Arsenala Mikel Arteta rekao je da će fudbaleru Mesutu Ezilu biti "vrlo teško" da se vrati u ekipu.

Nemački igrač nije bio u konkurenciji za tim u četiri uzastopne utakmice.

Arsenal je pobedio u prve dve utakmice u Premijer ligi, pobedio je i Lester u trećem kolu Liga kupa, kao i Liverpul na penale za trofej Komjuniti Šild.

Te utakmice propustio je Ezil, koji nije igrao ni završnicu prošle sezone, kada je u junu nastavljeno takmičenje posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauze zbog pandemije koronavirusa.

Poslednji put igrao je 7. marta. Arteta je upitan da objasni odustvo Ozila iz ekipe.

"Ekipa se razvija, možete videti koji nivo dostiže. U ovom trenutku smo tu, želimo i više da se razvijamo, da igramo bolje i da se bolje takmičimo. To moramo da zadržimo. Zaista sam zadovoljan igrom i kako otežavaju posao treneru da izabere ekipu. Biramo igrače za koje verujemo da su najbolji za svaku tuakmicu. Može se videti da se igrači menjaju, svake nedelje je teško, ne samo za Mesuta, već i za neke igrače, da udju u ekipu. Svake nedelje pokušavamo da izaberemo prave igrače", rekao je Arteta, preneo je Skaj.

"Naravno da razumem i poštujem pitanja, ali moram da pokušam da obavim svoj posao što poštenije. Pokušavam da izaberem ljude koji su, po mom mišljenju, u boljem stanju", dodao je trener londonske ekipe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.