Teški Zvezdin put od 9.000 kilometara

Izvor: RTS, 09.Nov.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teški Zvezdin put od 9.000 kilometara

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da očekuje izuzetno težak meč u gostima protiv UNIKS-a u 6. kolu Evrolige, kako zbog dalekog putovanja tako i zbog kvaliteta protivnika.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Kazanj i započeli seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od tri putovanja u narednih sedam dana, pošto će "prevaliti" 9.000 kilometara i promeniti šest aviona zbog duela sa UNIKS-om, Cibonom i Bambergom.
"Očekuje nas duel protiv veoma kvalitetne ekipe, koja se dodatno pojačala dolascima Brauna i Džonsona. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica u Evroligi, koje su gubili u neizvesnim završnicama, ali koliko vrede i mogu pokazali su pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu. Predvodi ih izvanredni Lengford, koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan", rekao je Radonjić za sajt crveno-belih.
On je podsetio da je UNIKS zadržao kostur tima iz prošle sezone, koja je bila veoma uspešna za njih.
"Pored svega, želimo da odigramo sa dobrom energijom i bez obzira na izuzetno naporan put, odigramo dobar meč u Kazanju", zaključio je Radonjić.
Utakmica između UNIKS-a i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Kazanju. Zvezda uoči sutrašnje utakmice zauzima 11. mesto u Evroligi sa dve pobede i tri poraza, dok je Uniks 14. sa samo jednim trijumfom iz pet mečeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Rusi su pokazali u Turskoj koliko vrede

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2016

Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u sredu u ranim jutarnjim časovima put Kazanja, gde ih u četvrtak očekuje meč 6.kola Evrolige protiv UNIKS-a...Let za Moskvu označava početak izuzetno napornog puta i teške serije od tri utakmice, koje crveno-bele očekuju u narednih sedam dana. Tokom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda krenula na put od 9.000 km: Da budemo pravi u Kazanju

Izvor: Press, 09.Nov.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da očekuje izuzetno težak meč u gostima protiv UNIKS-a u 6. kolu Evrolige, kako zbog dalekog putovanja, tako i zbog kvaliteta protivnika. . foto: tanjug.rs. Trener...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.