Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 11:48

Teška povreda u Prvoj ligi Srbije: Golmanu Radničkog posle žestokog sudara odstranjen bubreg (VIDEO)

Nesrećan debi iskusnog čuvara mreže na golu kluba iz Sremske Mitrovice

Teška povreda golmana Radničkog iz Sremske Mitrovice, Spasoja Stefanovića, na utakmici sa Žarkovom u nedelju. Nesrećni čuvar mreže se teško sudario sa protivničkim napadačem u kaznenom prostoru, posle čega je hitno prevezen u Urgentni centar, gde mu je nakon lekarske intervencije odstranjen bubreg.

Nesrećni trenutak se dogodio prilikom boksovanja lopte 28-godišnjeg Stefanovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Neslavan debitantski nastup za ekipu Radničkog danas je imao golman Spasoje Stefanović. On je u 35. minutu susreta 7. kola Prve lige Srbije prilikom sudara sa igračem Žarkova zadobio tešku povredu. Odmah je na nosiljma iznet sa terena i prevezen u Urgentni centar. Prilikom operacije Stefanoviću je odstranjen bubreg. Našem golmanu želimo brz oporavak", piše u saopštenju kluba.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Stefanović je karijeru započeo u omladinskom pogonu BSK Borče, a potom je promenio brojne klubopve. Igrao je za Teleoptik, Beograd, Radnički Obrenovac, BASK, išao u Makedoniju i SAD, pa u Finsku i Jermeniju, a prošle sezone je nosio dres Širaka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.