Teška povreda Šenguna – u invalidskim kolicima napustio teren VIDEO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 09:43

Teška povreda Šenguna – u invalidskim kolicima napustio teren VIDEO

Centar Hjuston Rokitsa Alperen Šengun doživeo je tešku povredu na meču sa Sakramento Kingsima.

U samoj završnici meča na manje od minut pre kraja Šengun je nezgodno doskočio prilikom duela sa Domantasom Sabonisom.

Posle toga, ostao je na podu, a zbog prevelikog bola nije mogao da ustane, zbog čega je lekarska ekipa sa invalidskim kolicima ušla na teren, kako bi pomogla košarkašu da napusti parket.

On će u ponedeljak biti podvrgnut magnetnoj rezonanci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desnog kolena i zgloba, kako bi se utvrdio tačan stepen povrede, ali na prvi mah sve govori da se radi o ozbiljnijoj.

Hjuston je savladao Sakramento 112:104, a Šengun je do izlaska sa terena upisao 14 poena, šest skokova i dve asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASNA POVREDA NBA KOŠARKAŠA: „Bejbi Jokić“ vrištao od bolova, pa teren napustio u invalidskim kolicima! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2024

Stepen povrede još uvek nije poznat Supertalentovani košarkaš Hjuston Roketsa, Alperen Šengun, doživeo je tešku povredu kolena tokom utakmice protiv Sakramento Kingsa. Mladi turski as, često nazivan „bejbi Jokić“ ili „novi Jokić“, povredio je koleno u pokušaju da zaustavi Domantasa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.