Izvor: B92, 27.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povreda Krisa Kirklenda

Golman Liverpula Kris Kirklend odsustvovaće sa gola do kraja sezone zbog teške povrede ligamenata kolena, saopštio je danas klub.

Kirklend koji je zbog slabe forme Poljaka Dudeka dočekao "svojih 5 minuta" ove sezone, doživeo je povredu u 22.minutu meča 4.runde FA kupa sa Kristal Palasom. Kirklend je nastradao u sudaru sa Dele Adebolom.

Detaljni pregledi koji su obavljeni u ponedeljak pokazali su da su Kirklendu popucali ligamenti u kolenu, što značni da je za njega ova sezona definitivno gotova.

Dobre odbrane ovog bivšeg golmana Koventrija, dovele su ga i na prag reprezentacije jer je Erikson planirao da ga proveri na prijateljskom meču sa Australijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.