Teška povreda Kranjčara

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povreda Kranjčara

Sa 'Ajbroksa' stiže vest da iskusni hrvatski vezista će morati na dužu pauzu.

Menadžer Glazgov Rendžersa Mark Vorbarton je pred novinarima danas izjavio da će Niko Kranjčar biti odsutan sa terena narednih šest meseci.

Razlog je povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koju je zadobio na treningu i koja zahteva dug oporavak.



"Ovo je veliki šok za nas. Ostali smo bez veoma bitnog igrača i moraćemo da potražimo zamenu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega u januaru, pa makar doveli nekoga na pozajmicu."
rekao je Vorbarton.

Kranjčar je letos stigao u tabor 'Policajaca' posle kraće avanture u SAD-u gde je nastupao za Njujork Kosmos. Na startu tekuće sezone bivši reprezentativac Hrvatske je bio jedan od glavnih igrača ekipe. Odigrao je 15 utakmica i postigao 3 gola u Premijeršipu i kup takmičenjima za najtrofejniji škotski klub i nema sumnje da će njegov izostanak biti veliki hendikep za ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Niko Kranjčar pauzira šest meseci zbog povrede

Izvor: B92, 02.Nov.2016

Trener Glazgov Rendžersa Mark Vorbarton rekao je da će hrvatski fudbaler Niko Kranjčar zbog povrede ligamenata kolena odsustvovati šest meseci sa terena...Kranjčar se povredio na treningu, a poslednji put je igrao 14. oktobra..."Svi smo razočarani. Mogli bismo u januarskom prelaznom roku da potražimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.