Tešio sam ga i grlio Majk Meloun otkrio kako je Jokić podneo vest o smrti Milojevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 10:03

"Tešio sam ga i grlio" Majk Meloun otkrio kako je Jokić podneo vest o smrti Milojevića (VIDEO)

Bio mu je trener i mentor.

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun govorio o srpskom igraču Nikoli Jokiću.

Somborac je ponovo bio sjajan. U pobedi nad Bostonom je imao 34, 12 skokova i devet asistencija, ali u razgovoru za medije u prvom planu nije bila igra Srbina.

Meloun se dotakao nedavno preminulog Dejana Milojevića i otkrio kako je to uticalo na Jokića.

- Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim? Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu - rekao je Meloun.

Michael Malone on Nikola Jokic mourning Dejan Milojević:

"I'm proud of Nikola. You just lost somebody that you love and you care about.. So go honor him. And Nikola went out there and honored Decky's memory and his legacy..

That's why Nikola's the best player in the world." pic.twitter.com/ue6HydZ0kr

— Joel Rush (@JoelRushNBA) January 20, 2024

Srpski trener je ostavio veliki uticaj na Nikolu Jokića i može se reći da ga je upravo on otkrio u Megi.

Milojević je preminuo u 47. godini posle srčanog udara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.