Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 18:31

Tešić rasterao crne oblake u Čačku

Zemun pao na gradskom stadionu, Borac pobedio posle pet utakmica posta

Zaostala utakmica 14. kola Prve lige Srbije odigrana je na gradskom stadionu u Čačku gde je Borac ugostio ekipu Zemuna. Gosti iz Gornje Varoši su uoči duela bili u donekle boljoj, ili je ipak ispravnije reći manje lošoj formi, međutim na kraju je slavio sastav koji je do današnjeg okršaja, na poslednjih pet mečeva osvojio samo bod. Konočno prekid crne serije za Vladimira Stanisavljevića i njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabranike – 1:0.

Zemunove mlade snage, budući da u sastavu ima čak 20 igrača mlađih od 21. godine (jedinstven slučaj u Srbiji), nisu uspele da se pomaknu sa pretposlednjeg mesta i prokockale su priliku da u slučaju trijumfa avanzuju za čitave tri pozicije, odnosno dođu na svega dva boda od zone ispadanja.

Dozvolili su gosti Stefanu Tešiću da ih u 13. minutu četvrtim prvenstvenim golom baci u rezultatski zaostatak koji do kraja utakmice nisu uspeli da nadoknade. Sada im za popravljanje bodovnog salda i pozicije na tabeli do polusezone, ostaje samo još jedna utakmica, poslednja u kalendarskoj 2020 – rival će biti četvrtoplasirana Kolubara Zorana Milinkovića.

Borac je ovom pobedom skočio na osmo mesto na tabeli, prekinuvši mini-seriju Zemuna od dve pobede u međusobnim duelima. Uz to, ovo je bio prvi trijumf Čačana nad timom iz Gornje Varoši još od 2007. godine.

 PRVA LIGA SRBIJE – ODLOŽENI MEČ 14. KOLA

Sreda

Borac 1926 - Zemun 0:1 (0:1)

/Tešić 13/

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.