Terzićev sin udario pešaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzićev sin udario pešaka

Povređeni je operisan.

Kosrtadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića automobilom je oborio pešaka koji je pretrčavao van pešačkog prelaza. Prema navodima beogradskih medija, pešak je teško povređen i operisan je. Takođe se nezvanično saznaje da je pešak imao promil alkohola u krvi. Povređeni je penzionisani policijski funkcioner.

STRAVA I UŽAS! Policajac poginuo u sukobu navijača! (VIDEO+FOTO)

Pojavio se UZNEMIRUJUĆI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak kako odvoze policajca, još se ne zna ZVANIČAN uzrok smrti (VIDEO)

Mlađi Terzić je i prošle godine učestvovao u saobraćajnom udesu. Vozeći golfa, iznenada je prešao u suprotnu traku u Ulici kralja Milana i udario u taksi vozilo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.