Terzić očekuje titulu u Evropskoj ligi

Izvor: Beta, 13.Jul.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić očekuje titulu u Evropskoj ligi

BEOGRAD, 13. jula 2011. (Beta) - Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić očekuje da njegova ekipa na finalnom turniru Evropske lige treći put za redom osvoji titulu.

"Očekivanja su uvek ista. Idemo u Tursku da pobedimo, odigramo najbolje moguće i ako možemo, pobedimo u obe utakmice. Nadam se da ćemo rezultat iz predtakmičenja, kada smo pobedili u svim utakmicama, pretočiti u treću za redom titulu u Evropskoj ligi", rekao je Terzić agenciji Beta.

On je, medjutim, dodao da treba biti realan, jer Srbije ove godine ne ide na završni tutnir kao favorit.

"Sve četiri reprezentacije po kvalitetu zaslužuju da osvoje prvo mesto i tako i dolaze na finalni turnir. Mi se uzdamo u to kako igramo, u naš kvalitet i da smo u odnosu na ove druge više navikli da pobedjujemo", rekao je Terzić.

Reprezentacija Srbije u četvrtak putuje u Istanbul. U petak se u polufinalu sastaje sa Češkom, dok će u drugom polufinalu igrati Turska i Bugarska.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: "Očekujem titulu"

Izvor: B92, 13.Jul.2011

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić izjavio je da očekuje da će njegova ekipa na finalnom turniru Evropske lige treći put za redom osvojiti titulu...Reprezentacija Srbije sutra putuje u Istanbul. U petak se u polufinalu sastaje sa Češkom, dok će u drugom polufinalu igrati Turska i Bugarska..."Očekivanja...

Nastavak na B92...

Terzić: Idemo po treću titulu Evropske lige

Izvor: Mondo, 13.Jul.2011

Najbolje srpske odbojkašice imaju isti cilj na finalnom turniru Evrospke lige, kao i prethodne dve godine - da osvoje trofej.

Nastavak na Mondo...

Terzić: Očekujem treću titulu u Evropskoj ligi

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić izjavio je da očekuje da će njegova ekipa na finalnom turniru Evropske lige treći put za redom osvojiti titulu...Reprezentacija Srbije sutra putuje u Istanbul. U petak se u polufinalu sastaje sa Češkom, dok će u drugom polufinalu igrati...

Nastavak na Studio B...

Terzić odabrao odbojkašice za Final 4

Izvor: RTV Pink, 13.Jul.2011

. . . Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić objavio je danas spisak igračica na koje računa za završni turnir Evrolige koji se igra 15. i 16. jula u Istanbulu.

Nastavak na RTV Pink...

Terzić:''Idemo u Tursku da pobedimo''

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2011

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije očekuje odbranu titule u Evropskoj ligi. Kaže da su ovog puta ekipe ujednačene, ali jedini konkurent našim devojkama može da bude Turska, zbog domaćeg terena.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.