Terzić o pojačanjima - Ko je oduševio, a ko uskoro napušta Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić o pojačanjima - Ko je oduševio, a ko uskoro napušta Zvezdu?

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o trenutnom stanju u klubu, a ujedno je i ocenio fudbalere koje je doveo u poslednjih godinu dana.

Crvena zvezda je završila evropske kvalifikacije, a nakon svega što se izdešavalo, Zvezdan Terzić se ponovo pojavio u javnosti i govorio o aktuelnom dešavanju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu.

Juče ste mogli da pročitate osvrt na finansijski deo i deo oko prodaje Aleksandra Kataija, a danas vam serviramo Terzićeve ocene pojačanja u novoj sezoni.

Govorio je najviše o Kangi, Moučeu i Ruizu, ali i o Edsonu koji je u potpunosti podbacio prethodne sezone.

"Da imam deset miliona evra, našao bih štopera. Edson nije doveden sa livade, igrao je u ozbiljnom klubu. Definitivno je greška, uopšte se nije snašao", rekao je Zvezdan Terzić za ovog fudbalera koji više nije član Crvene zvezde.

Pored njega, nije zadovoljan ni Pablom Moučeom.

"Pablo Mouče nije opravdao očekivanja. Doveli smo ga na godinu dana na pozajmicu kako bi nam odmah doneo kvalitet. Videćemo šta ćemo sa njim, verovatnije je da ostane do decembra jer ćemo tako rasteretiti budžet", istakao je Terzić najavivši odlazak Moučea.

Sa druge strane, izuzetno je zadovoljan kako su do sada odigrali Kanga i Ruiz, smatra ih velikim pojačanjima.

"Kanga je bio izričita želja Miodraga Božovića, napravljen je pun pogodak sa njim, biće najbolji igrač lige. Sa druge strane, Ruiz je pun pogodak, ima 21 godinu. Sto odsto je u vlasništvu Zvezde, doveden je bez obeštećenja i na njemu ćemo zaraditi ogroman novac. Ne žurimo nigde, ima ugovor na tri godine", istakao je Terzić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.