Terzić nezadovoljan igrom odbojkašica protiv Tajlanda

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić nezadovoljan igrom odbojkašica protiv Tajlanda

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da nije zadovoljan igrom njegove ekipe u današnjoj utakmici, uprkos pobedi protiv Tajlanda u Ligi nacija.

- Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, to nije bilo ni blizu onoga što očekujemo ni onoga što nam treba da bismo napravili neki uspeh u Ligi nacija. Jedino što je dobro to su pobeda i tri boda, ali nadam se da ćemo već u narednoj utakmici igrati mnogo bolje kako bismo mogli da pobedimo protivnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji su mnogo jači od Tajlanda. Naredni rival je Poljska, nadam se potpuno novom izdanju naše ekipe i pobedi - rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez.

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u Makau Tajland sa 3:1, u prvoj utakmici sedme grupe drugog vikenda Lige nacija. Srbija će u drugom kolu, u sredu 23. maja od 11.30 igrati protiv Poljske.

- Teško je igrati protiv ekipe kakva je Tajland, tu je mnogo akcija, kombinacija i kada se razlete po terenu teško je koncentrisati se na te akcije. Obavile smo dobar posao na servisu i u odbrani, znale smo da moramo da imamo strpljenja. Drago mi je što smo pobedile i osvojile tri boda, nadam se da ćemo protiv Poljske biti na većem nivou - rekla je kapiten Milena Rašić.

Reprezentativka Tijana Bošković rekla je da ekipa nije bila iznenađena igrom Tajlanda.

- Znale smo da će da se bore od početka do kraja. Drago mi je što smo opravdale ulogu favorita i što smo pobedile. Sutra igramo protiv Poljske, one su dobra ekipa, ali nadam se da ćemo prikazati bolju igru. Verujem u nas i očekujem pobedu - navela je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.