Terzić: Vidite li da su igrači OFK traženi?

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Vidite li da su igrači OFK traženi?

Milan Rodić od petka i zvanično fudbaler Zenita. Predsednik Upravnog odbora "romantičara" konstatovao da evropski velikani prate utakmice Beograda.

I najmanja dilema je otklonjena - Milan Rodić postao je u petak igrač Zenita.

Mladi levi bek, ponikao u Omladinskoj školi OFK Beograda, prošao je lekarske preglede u Sankt Peterburgu i potpisao ugovor sa ruskim velikanom na tri i po godine.

"Potpisan je ugovor kojim su sve tri strane izuzetno zadovoljne", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << konstatovano je na sajtu superligaša sa Bogoslovije.

Predsednik "romantičara" Zvezdan Terzić ima više razloga za zadovoljstvo. Odlazak Rodića u Rusiju dokazao je da kraj Bogoslovskog fakulteta igraju igrači sa velikim potencijalom i, još značajnije, ubrizgao značajnu "finansijsku injekciju" u OFK.

"Izuzeno smo zadovoljni što smo ostvarili saradnju sa velikim ruskim klubom, jednim od najvećih kolektiva na svetu. Transfer Milana Rodića je sam dokaz da su igrači OFK Beograda interesantni evropskim velikanima", rekao je Terzić za klupski sajt.

Rodićevi dojučerašnji saigrači stigli su u četvrtak kući posle prvog dela priprema, odrađenih u Crnoj Gori.

Ekipa Zoran Milinkovića odigraće još jedan kontrolni meč do odlaska u Antaliju, na drugu fazu priprema. U subotu će na Karaburmi gostovati Bežanija u 13.00 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rodić i zvanično u Zenitu

Izvor: B92, 01.Feb.2013

Mladi reprezentativac Srbije Milan Rodić napustio je OFK Beograd i prešao u ruski Zenit, potvrđeno ej na zvaničnom sajtu srpskog kluba...Rodić je u petak prošao medicinske testove i potpisao ugovor na tri i po godine sa klubom i Sankt Peterburga..."Izuzetno smo zadovoljni što smo ostvarili saradnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.