Terzić: Sada je mnogo lakše pred nastavak; Mihajlović: Odavno nismo ovako dobro igrale protiv Brazila

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Sada je mnogo lakše pred nastavak; Mihajlović: Odavno nismo ovako dobro igrale protiv Brazila

Terzić: Za sada sve izgleda kako treba; Mihajlović: Ovo je bila prava utakmica, uživanje Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić rekao je da je reprezentaciji mnogo lakše posle današnje ubedljive pobede nad Brazilom i pohvalio je svoju ekipu. - Puno nam znači, sada je mnogo lakši put da se kvalifikujemo u prvih šest ekipa, a i za samopouzdanje, može mnogo lakše da se igra nastavak. Igramo sve bolje, to je važno, devojke su zdrave, spremne, orne i motivisane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Za sada sve izgleda kako treba, nadam se da ćemo u sledećim utakmicama igrati i bolje - rekao je Terzić posle utakmice u Japanu.PROČITAJTE JOŠ: SP: Srbija se igrala sa Brazilom Ženska reprezentacija Srbije je bila bolja od Brazila sa 3:0 i tako ostvarila i treću maksimalnu pobedu na Svetskom prvenstvu. - Možemo da budemo zadovoljni kada ovakvog protivnika dobijemo u tri seta i to, mogu da kažem, relativno lako. Bar rezultat tako pokazuje, ali na utakmici nije bilo tako. Bilo je mnogo tenzije i nervoze. Servis nismo odradili kako treba. Veliki broj grešaka nije strašan, već to što greške nisu bile uslovljene rizikom, nego nervozom. Sve smo nadomestili izvanrednim napadom i prijemom servisa - kazao je Terzić. Kapiten ekipe Maja Ognjenović je rekla da je ovo bila najvažnija utakmica u grupi. - Naša igra je bila na visokom nivou već na početku takmičenja i to nas raduje. Sve je funkcionisalo kako treba, one nisu imale odgovor. Treba da budemo zadovoljne sa onim što smo pokazale i sada možemo spokojnije da privedemo ovu grupu kraju - rekla je Maja Ognjenović.PROČITAJTE JOŠ: MEDALjA OSTALA SAN: Srbija izgubila u meču za bronzu Najefikasnija u pobedi Tijana Bošković čestitala je svojim saigračicama i stručnom štabu. - Znali smo da je Brazil najjači protivnik u grupi, ali je za nas svaka utakmica podjednako važna i trudimo se da svaku igramo maksimalno. Okrećemo se novim izazovima, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu - rekla je Tijana Bošković. Brankica Mihajlović je kazala da očekuje prvo mesto sa svih šest pobeda u prvoj fazi šampionata. - Sjajna partija. Protiv Brazila odavno nismo igrale ovako dobro. Treba s druge strane da budemo pažljive ako se opet sretnemo. Ovo je bila prava utakmica, uživanje. Slede nam dve lakše utakmice i trebalo bi da završimo kao prve u ovoj grupi - kazala je ona.PROČITAJTE JOŠ: LAKŠI TRENING: Srbija ubedljiva protiv Kenije Milena Rašić je navela da će ekipi prijati dan odmora. - Odlična je stvar što smo igrale na ovako visokom nivou protiv ekipe kao što je Brazil. Jeste da one nisu baš u formi, ali raduje me naš nivo igre, od početka do kraja na istom nivou. Nakon tri pobede sa po 3:0, mnogo će nam prijati slobodan dan - rekla je Rašićeva. Sledi dan pauze, a srpske odbojkašice će sledeću utakmicu igrati u sredu od 9.10 protiv Kazahstana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić posle Brazila: Mnogo tenzije i nervoze, ali biće to još bolje

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2018

Selektor Zoran Terzić rekao je da je reprezentaciji mnogo lakše posle današnje ubedljive pobede nad Brazilom i pohvalio je svoju ekipu “Puno nam znači, sada je mnogo lakši put da se kvalifikujemo u prvih šest ekipa, a i za samopouzdanje, može mnogo lakše da se igra nastavak. Igramo sve bolje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.