Teror Šahtjora u Portugalu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2010, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teror Šahtjora u Portugalu


Moskovljani su već slavili protiv Žiline na domaćem terenu, prvi su tim s osvojenih šest bodova. Bavarci su s dva gola Švajnštajgera preokrenuli u Bazelu. Šahtjor je dokazao snagu u Portugalu...
E GRUPA
Bazel – Bajern 1:2 (1:0)
`18 Aleksander Frej – Marko Streler je protutnjao i petom poslužio najboljeg igrača Švajcaraca, Aleksandar Frej nije propustio veliku priliku.
`56 Bastian Švajnštajger (penal) – Posle kornera za Bavarce, nije bilo opasnosti po domaće, ali su onda Švajcarci pogrešili, napadač Bajerna je ušao u kazneni, gde je oboren. Penal. Siguran s kreča Švajnštajger za izjednačenje.
`89 Bastijan Švajnštajger – Sjajni defanzivac Holger Badštuber asistirao je plavokosom vezisti iz slobodnjaka, a ovaj iz blizine plasiranim udarcem doveo Bavarce u vođstvo.
Roma – Kluž 2:1 (0:0)
`69 Filip Mekses – Defanzivac se našao na pravom mestu, u kaznenom prostoru, napadač David Pizaro nije bio sebičan, posle kornera nabacio je Francuzu za laku egzekuciju.
`71 Marko Borijelo – Iz sredine je povukao De Rosi, dugom loptom našao bivšeg napadača Milana Borijela, koji je dokazao da zna da daje golove, iako u Milanu u njega nisu verovali. Volej za 2:0.

`79 Jonut Rada – Nadu Klužu vratio je Jonut Rada, na pravom mestu u pravo vreme za 1:2,, posle kornera.
F GRUPA
Spartak – Žilina 3:0 (1:0)
`34 Ari – Posle kornera, koji je izveo Aleks, Ari je sjajno reagovao glavom i savladao nemoćnog Dubravku, lobovao ga je na gol liniji!?
`61 Ari – Slična stvar i u drugom poluvremenu, Ari je poduplao vođstvo. Samo je ovaj put asistent bio Dmitri Kombarov, poslužio mu je loptu pred gol linijom kao na tacni.
`89 Ibson – Kraj u Moskvi, ali pre njega domaćin je postigao i treći gol. Mrežu je zatresao Brazilac Ibson, na asistenciju fenomenalnog Argentinca Kristijana Maidane.
Čelzi – Marsej 2:0 (2:0)
`7 Džon Teri – Londonci napadaju od starta, izborili su korner. Izveo ga je mladi Francuz Gael Kakuta, a kapiten Čelzija...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

LŠ: Spartak prejak za Žilinu

Izvor: S media, 28.Sep.2010

Fudbaleri moskovskog Spartaka pobedili su Žilinu rezultatom 3:0 u prvoj utakmici današnjeg programa Lige šampiona...Moskovljani su tako posle dva kola na maksimanih šest bodova, pa se može reći da će u slučaju još jedne pobede u preostala četiri meča najverovatnije izboriti plasman u drugu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.