Teri šest nedelja van terena

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri šest nedelja van terena



Reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija Džon Teri odsustvaće sa terena do šest nedelja zbog preloma tri kosti u desnom stopalu.Predstavnici londonskog kluba su posle pregleda obavljenih u ponedeljak saopštili da će Teri odmah započeti sa rehabilitacicijom. Povratak na teren očekuje se tek krajem januara.Teri se povredio na nedeljnoj utakmici protiv Arsenala posle faula Emanuela Eboua u prvom poluvremenu utakmice Premijer lige.

Odmah po završetku meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ebue se izvinio Teriju preko sunarodnika iz reprezentacije Obale Slonovače i igrača Čelsija Salomona Kalua.

Tokom ove sezone Teri je već propustio sedam utakmica zbog povrede kolena, zbog koje nije bio ni u timu reperezentacije Engleske koja je doživela fijasko u kvalifikacijama za šampionat Evrope. Na početku sezone u septembru Teri je doživeo i frakturu jagodične kosti na utakmici sa Fulamom.

Povreda Terija samo će otežati posao menadžeru Avramu Granu koji već ne može da računa na Didjea Drogbu. Napadač Čelsija nedavno je operisao koleno, a čim se oporavi priključiće se reprezentaciji Obale Slonovače koja učestvuje na predstojećem Kupu afričkih nacija.

Teri je poslednji u nzu poznatih engleskih igrača koji je doživeo prelom metatarzalne kosti. Ista sudbina zadesila je Dejvida Bekama, Vejna Runija (dva puta), Majkla Ovena, Stivena Džerarda, Ešlija Kola, Emila Heskija i Ledlija Kinga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.