Teri: Ne želimo odlazak Murinja

Izvor: B92, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri: "Ne želimo odlazak Murinja"



Kapiten Čelsija Džon Teri najavio je da će voditi borbu za ostanak menadžera Žozea Murinja u londonskom klubu.

Murinjo je proteklih dana bio u centru pažnje nakon najava da će na kraju sezone napustiti redove engleskog šampiona. Međutim, Teri je izjavio da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi portugalski stručnjak ostao na Stamford Bridžu.

"Mi (igrači) ne želimo da Žoze ode i ako je potrebno, to ćemo jasno reći i njima (upravi). Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najbolji u svom poslu i siguran sam da će tako biti i u narednih 20 godina. A to je ono što mi u Čelsiju želimo - najbolje", izjavio je kapiten Čelsija i dodao da je siguran da će Murinjo ostati i sledeće sezone.

"Svi smo lojalni Žozeu. Znamo šta je uradio za nas igrače i za ceo klub. Ova situacija samo stavlja dodatni pritisak na sve nas", dodao je Teri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.