Teri: Ne bih ponovo za Englesku

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri: Ne bih ponovo za Englesku

Nekadašnji kapiten reprezentacije Engleske Džon Teri kaže da neće ponovo zaigrati za nacionalni tim.

Teri je sa Čelsijem osvojio Liga kup na Vembliju, stadionu na kojem igra Albion, a na pitanje da li bi ponovo zaigrao za Englesku, odgovorio je:

“Ne. Ali bilo mi je drago što sam se vratio na Vembli – atmosfera, stadion, jedan je od najboljih na kojima sam ikada igrao“.

“Nikada mi nije prošlo kroz glavu da zaigram ponovo za Englesku. Podvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam crtu kada je reč o tome i tim može da nastavi dalje“, dodao je 34-godišnji štoper.

Teri je odigrao 78 mečeva za Englesku, a povukao se u septembru 2012. godine kada je bio pod istragom FA zbog navodnog rasizma prema igraču KPR-a Antonu Ferdinandu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.