Teri: Matić je novi Klod Makelele

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri: Matić je novi Klod Makelele

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je ga Nemanja Matić najviše podseća na bivšeg člana ekipe sa Stamford Bridža – Kloda Makelelea.

"Kada se setim svojih početaka u Čelsiju, tada smo na sredini terena imali Kloda Makelelea, koji je bio majstor. Nemanja Matić je igrač koji je po karakteristikama najbliži Klodu i zaista odrađuje neverovatan posao za ceo tim. Protiv Njukasla nam je mnogo nedostajao", rekao je Džon Teri.

Najbolji srpski fudbaler igra fenomenalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezonu od povratka na Ostrvu, pa ga menadžer Žoze Murinjo, kao i nekolicina prvotimaca, sve više hvali, ističući njegov neverovatan doprinos ekipi.

Čelsi naredni ispit u Premijer ligi ima od 21 sat, kada gostuje na Britaniji ekipi Stouka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.