Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 15:26

Tereni u Seriji A su katastrofa, u Milanu kao u Drugoj ligi Argentine

Dijego Peroti razočaran

Otkako je došao u italijanski fudbal čak 24 puta povredio se Dijego Peroti. Kako sam kaže, nisu sve povrede teške, ali ga sprečavaju da u kontinuitetu ispolji kvalitet, pa prst krivice upire ka – terenima.

Prema oceni agrentinskog krila, stanje igrališta u Italiji daleko je lošije nego u Španiji (na osnovu iskustava iz Sevilje), a čak je otišao toliko daleko da tvrdi da je podloga na stadionu „San Siro“, lošija nego >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u jednom lokalnom klubu u Buenos Arijesu.

Tereni u Seriji A su katastrofa. Kad gostujemo Milanu ili Interu imam osećaj kao da idem na igralište Deportovo Morona (član Druge lige Argentine, op. au). Ne znam da li je do klime ili nečeg drugog, ali dok sam igrao u Španiji, primera radi, gostovali smo Almeriji, bila je poslednja na tabeli, a njen travnati tepih je bio u savršenom stanju“, podseća Peroti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ofanzivac Rome, a ranije Đenove, ove sezone skupio samo 15 prvenstvenih utakmica, između ostalog zbog toga što se čak četiri puta povređivao. Najpre ga je mučila zadnja loža, pa je dobio udarac, zatim se žalio na stomačne probleme, da bi ga nedavno izdali mišići.

„Imam veoma loša iskustva sa povredama. Najčešće su mišićne. Nisu toliko ozbiljine, možete da se oporaviti za mesec dana, ali kad jedna prati drugu, onda se baš smorite. Kako godine prolaze, tako vam sve više nerviraju“.

Ruku na sece, ni sam Peroti ne trudi se previše da povrede spreči, a kad ga zadese ne zanima ga da se ubrzano leči.

Bilo je slučajeva kad čak nisam ni hteo na rehabilitaciju, niti da se lečim po klinikama ili oporavljam u teretani. Gledam saigrače kako igraju fudbal, a znam da ne mogu narednih 15 dana da im pomognem- Oprezan sam, sigurno postoji nešto čime bih mogao da očajam svoj organizam, ali moj stil života ne opravdava sve povrede koje sam dosad pretrpeo“, dodao je Dijego Peroti.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.