Ter Štegenu manja plata, a veća klauzula – u Barseloni do 2028.

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 15:01

Ter Štegenu manja plata, a veća klauzula – u Barseloni do 2028.

Golman Barselone Mark Andre ter Štegen potpisao je novi ugovor sa čelnicima Barselone do juna 2028. godine, objavio je šampion Španije na klupskom sajtu.

Kako se navodi, klauzula o eventualnom transferu Nemaca u drugi klub podignuta je na 500 miliona evra. Igrač je navodno smanjio platu za 30 odsto.

Ter Štegen (31) je u Barselonu došao 2014. godine iz Borusije iz Menhengladbaha i od tad je nezamenljiv na golu katalonskog giganta.

Branio je za Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 379 zvaničnih utakmica.

Sa Barselonom je osvojio Ligu šampiona, svetsku klupsku titulu, evropski Superkup, kao i po pet titula šampiona i kupova Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona rešila pitanje golmana: Ter Štegen potpisao novi ugovor

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Avg.2023

Ovim potezom pokazao je vernost klubu Barselona je rešila pitanje golmana za narednu sezonu. Naime, Mark Andre ter Štegen potpisao je novi ugovor sa katalonskim klubom. On se obavezao na petogodišnju vernost timu, a učinio je i jedan lep gest. Nemački čuvar mreže odlučio je da prihvati ugovor...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.