Ter Štegenu asistencija za istoriju, Barsa konačno dobila u gostima!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ter Štegenu asistencija za istoriju, Barsa konačno dobila u gostima!

Barselona sa 2:0 slavila u Madridu, utakmica će ostati upamćena po golu Suareza.

Barselona u Madridu, bez Mesija, ali i Fatija koji se povredio u poslednji čas, posle dužeg vremena trebalo je da igra Dembele, povredio se na zagrevanju, pa je Karles Perez dobio priliku od početka.

Hetafe, iznenađenje prošle sezone, spreman da pomrsi račune favoritu, poslednji put su 2014. na "Koloseumu" ostali neporaženi protiv Katalonaca.

U prvom delu, hrabro su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isprsili nisu se samo branili, Anhel je pretio u dva navrata, bio i sam protiv Ter Štegena, ali je Nemac zaštitio svoju mrežu.

Ter Štegen je bio centralna figura meča, on je asistirao Suarezu, Urugvajac izbegao ofsajd zamku i lobovao golmana Soriju. Inače, Ter Štegen je jedini golman Barse u ovom veku koji je asistirao kod gola.

SUAREZ GOAL WITH A MATS ASSIST! pic.twitter.com/R4JQhXYhl2

— BarcaGoals (@BarcaGoals__) 28. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konačno: Barsa dobila u gostima posle 158 dana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2019

Barselona se stabilizovala. Konačno. Proces započet pre nekoliko dana na Nou Kampu dobio je određene oblike i sada možemo da kažemo da su Katalonci na putu izlaska iz krize. Pogotovo kada govorimo o mečevima na strani. Jer ova današnja pobeda protiv Hetafea (2:0) prva je za četu Ernesta Valverdea...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.