Ter Štegen propušta derbi sa Espanjolom

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ter Štegen propušta derbi sa Espanjolom

Barselona ima problema sa povredama pojedinih igrača uoči vikenda i gradskog derbija sa Espanjolom.

Veliki problema za trenera Ernesta Velverdea od ranije predstavlja povreda Artura, koji je doživeo novi peh tokom perioda rehabilitacije, pošto je poslednji put igrao početkom decembra.

Novi problem je povreda golmana Marka-Andrea Ter Štegena. On ima zapaljenje tetive u kolenu i očekuje se da propusti narednu utakmicu.

Dok se za Artuta zna da neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na raspolaganju treneru još barem nekoliko nedelja, za Ter Štegena je sve još neizvesno.

Prvak Španije se posle Espanjola sastaje sa Valensijom, a potom ih očekuje meč polufinala Superkupa Španije sa Atletikom iz Madrida.

Ter Štegen je branio na svim mečevima u La Ligi od početka sezone, ali će sada na gol morati da stane rezervista, Brazilac Neto, koji je tokom leta stigao iz redova ekipe Valensije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.