Tepić stigao u Atinu

Izvor: B92, 11.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić stigao u Atinu

Dosadašnji bek Partizana Milenko Tepić stigao je u Atinu gde će uskoro potpisati višegodišnji ugovor sa Panatinaikosom.

Tepić je izjavio da mu je velika čast što je dobio priliku da nastupa za aktuelnog prvaka Evrope i da će mu prisustvo trenera Željka Obradovića i nekadašnjeg saigrača Nikole Pekovića pomoći da se prilagodi na novu sredinu.

"Ponosan sam što ću igrati za Panatinaikos, pored bivšeg saigrača Nikole Pekovića, sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao što je Željko Obradović. To je velika čast za mene i veoma sam srećan", izjavio je Tepić u razgovoru za grčke medije po dolasku u Atinu.

Na pitanje da li misli da je spreman za izazove u Panatinaikosu, Tepić kaže:

"Da mislim da nisam spreman ne bih ni dolazio. Proveo sam tri predivne godine u Partizanu. Žao mi je što sam morao da odem, ali to je sada iza mene. Sa druge strane, drago mi je što ću raditi sa Željkom Obradovićem, između ostalog i zbog toga što je Srbin, pričamo istim jezikom što će biti od velike koristi, naročito na početku mog boravka u Atini."

"Čuo sam toliko dobrih stvari o ovom klubu. Imao sam priliku da igram u dvorani OAKA i ambijent je zaista neverovatan, poput onog kada igra Partizan", izjavio je Tepić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.