Izvor: Danas, 04.Feb.2023, 18:13

Tepić: Prema predloženim zakonima treba da imamo najsiromašnije sudije i tužioce, a najbogatiji politički vrh

Interes građana Srbije je da se predloženi pravosudni zakoni ne usvoje, zbog toga što i dalje podstiču nepoverenje u državne institucije i omogućavaju dalje održavanje nelegalnosti kao stila života najmoćnijih ljudi u našoj zemlji, rekla je danas u Skupštini Srbije potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i šefice poslaničke grupe "Ujedinjeni" Marinika Tepić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bulatović pitao ministarku pravde zašto je ćutala dok je Marinika Tepić plasirala lažnu aferu „Morović“

Izvor: Danas, 04.Feb.2023

Marinika Tepić, najavila je tokom rasprave u Skupštini Srbije da poslanici Stranke slobode i pravde neće glasati za set pravosudnih zakona, koji dalje podstiče nepoverenje u institucije i dalje omogućavaju održavanje nelegalnost, kao stila života najmoćnijih ljudi. „Predloženi zakoni podržavaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.