Tepić: Način na koji Partizan igra daje optimizam

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 11:09

Tepić: Način na koji Partizan igra daje optimizam

Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Milenko Tepić, izjavio je da igra crno-belih daje optimizam i veru u prolaz.

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 časova dočekuju ekipu Reala u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige.

"S obzirom na sve okolnosti, Partizan je odigrao prilično dobro u utorak, čak je bio jako blizu da pobedi. Odlučio je jedan šut, jedna trojka. Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nošen dobrom atmosferom publike dobro otvorio utakmicu, Real sa izuzetno dugačkom klupom, plus Tavares se vratio, što se ispostavilo kao ključni detalj utakmice jer je bio najvažniji igrač na terenu, uspeo je da se podigne i vrati, da uspostavi ritam. Ulazak Serhija Rodrigeza pred kraj prve i početkom druge četvrtine povezao je igru Reala i našli su napadački ritam", izjavio je Tepić za "Mozzartsport.

Osvrnuo se potom na povratke suspendovanih igrača u beogradski i madridski tim.

"Povratak Lesora, pogotovo odmornog Lesora, koji nije igrao od četvrtka uveče, značiće mnogo više za Partizan nego povratak Deka, koji je nesumnjivo jako važan igrač, za Real. Način na koji Partizan igra u poslednje vreme, zaista daje veru i optimizam da u četvrtoj utakmici može da napravi, da ne kažem čudo, ali da pobedi Real i plasira se na Fajnal for. Verujem da je to malo ko očekivao na samom početku sezone. Partizan, gledajući objektivno rezultate i način igre u drugom delu sezone, to zaslužuje i verujem da će za to uspeti da se izbori na ovoj utakmici", istakao je Tepić.

Smatra da iskustvo Željka Obradovića može da bude presudno u četvrtoj utakmici.

"Kada me novinari pitaju za Željka Obradovića, nekada se osećam nedovoljno kompetentno da govorim o njemu i svemu što je uradio. Dovoljno je pogledati iskustvo, broj ovakvih utakmica, trofeje. Samopouzdanje koje donosi igračima, sve stvari koje je uradio u karijeri nisu slučajne, verujem da će Željko da se adaptira i nadje rešenje. U to niko ne treba da sumnja", zaključio je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić: Način na koji Partizan igra u poslednje vreme daje optimizam

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

BEOGRAD - Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Milenko Tepić, izjavio je da igra "Crno-bijelih" daje optimizam i vjeru u prolaz, prenosi "Mocartsport".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.