Teodosić se dogovorio sa Virtusom – tri godine, 6,5 miliona evra

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teodosić se dogovorio sa Virtusom – tri godine, 6,5 miliona evra"

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić će karijeru nastaviti u Virtusu iz Bolonje, preneli su brojni mediji.

Iako je samo tokom današnjeg dana (subota) bilo mnogo oprečnih informacija u vezi sa odlukom kreativnog plejmejkera, sudeći prema navodima brojnih medija, on je doneo odluku da se u italijanskom klubu pridruži selektoru nacionalnog tima Srbije Aleksandru Đorđeviću.

Mediji su preneli i da je Teodosić dogovorio trogodišnju saradnju sa Virtusom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Uz to, navodi se da će za taj period 32-godišnji košarkaš zaraditi 6,5 miliona evra.

Prethodno su se pojavljivale spekulacije u vezi sa potencijalnim povratkom Teodosića u moskovski CSKA, za koji je nastupao šest sezona, pre nego što se preselio u Los Anđeles Kliperse.

Kao osnova za takve navode poslužila je činjenica da je aktuelni šampion Evrope ostao bez Serhija Rodrigesa i Nanda de Koloa na kraju sezone i da će mu biti neophodno pojačanje na bekovskim pozicijama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvanična potvrda - Sad je STVARNO gotovo, Teo ima novi klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019

Posle ovoga, nema ravnodušnih!..Srpski reprezentativni plejmejker Miloš Teodosić i zvanično je postao novo košarkaš italijanskog Virtusa iz Bolonje, koji sa klupe uspešno predvodi Saša Đorđević!..Tokom subotnjeg prepodneva ova informacija se munjevito proširila širom Evrope, ali se čekala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.