Teodosić ponovo sa ekipom, na terenu 11. decembra?

Izvor: B92, 05.Dec.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić ponovo sa ekipom, na terenu 11. decembra?

Miloš Teodosić i Danilo Galinari "vratili" su se u sastav Los Anđeles Klipersa, nakon što su bili poslati u razvojni klub Agua Kalijente.

Njih dvojica su bili samo na treningu kluba iz "Dži" lige i odmah su opozvani i njihov povratak na teren je sve bliži.

Štaviše, za Galinarija se očekuje da zaigra u noći između srede i četvrtka, kada Klipersi dočekuju Minesotu TImbervulvse.

Teodosić se povredio na drugom meču sezone, kada mu je "stradala" kost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja spaja petu i prste. Od tada je prošlo oko mesec i po dana i uskoro bismo mogli da ga gledamo na terenu.

Prema izvorima iz SAD, Teodosić bi trebalo da se vrati na teren početkom sledeće nedelje, odnosno oko 11. decembra.

Sa druge strane, Galinari je imao problema sa gluteusom i njegova povreda je nešto lakša.

Kliperse su "osakatile" povrede, pošto je Patrik Beverli završio sezonu, dok će se Grifin na teren vratiti tek početkom februara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić: Vidimo se uskoro

Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2017, 00:34

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić svakim danom sve je bliži povratku na teren...Srpski reprezentativac je u poslednjoj fazi oporavka od povrede noge i prema rečima trenera Doka Riversa u timu će biti za dve do tri utakmice...Dakle, najkasnije do 15. decembra i duela sa Torontom nekadašnji...

Nastavak na N1 televizija...

Teo radi punom parom - Evo dokaza da se uskoro vraća na teren (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić sve je bliži povratku na parket...Samo dva nastupa upisao je Miloš Teodosić u dresu Los Anđeles Klipersa u NBA ligi a onda je zbog neugodne povrede stopala morao na neplaniranu pauzu...Mesec i po dana prošlo je od momenta kada je Teo povredio stopalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.