Teodosić je najveća zvezda Srbije, kažu Španci. Šta vi mislite? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Sep.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić je najveća zvezda Srbije, kažu Španci. Šta vi mislite? (FOTO)

Na ogromnom plakatu u Granadi nalaze se šestorica igrača za koje se smatra da su najbolji u svojim timovima, pa su tu, pored srpskog plejmejkera, i Pau Gasol, Boris Dijao, Nene Ilario...

Sad je bar jasno. Španci smatraju da je Miloš Teodosić najveća zvezda srpskog tima na Mundobasketu!

To se da zaključiti vrlo jednostavno, jer su napravili ogroman plakat koji krasi zgradu pored hotela reprezentacija u Granadi na kome se nalaze šestorica igrača za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se smatra da su zvezda timova u grupi A.

Tako se na slici nalaze, pored Teodosića,  Pau Gasol kao najveća zvezda Španije, Nene Ilario iz Brazila, Boris Dijao iz Francuske, El Hadadi iz Irana i Rabi Ašraf iz Egipta.

Foto: Telegraf/D. Stojmenović/LG G3

(Izveštač Telegrafa iz Španije: Dragutin Stojmenović)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.