Teodosić i Bjelica u idealnoj petorci

Izvor: MVP.rs, 11.Sep.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić i Bjelica u idealnoj petorci

Srpski dvojac je bio najzaslužniji za pobedu protiv Italije.

Reprezentacija Srbije je u poslednjoj utakmici grupne faze deklasirala Italiju i da sa skorom od pet pobeda i bez poraza uđe u osminu finala gde će je čekati Finska. Najzaslužniji za trijumf protiv Azura su bili Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica.

Plejmejker je bio sjajan sa 26 poena i osam asistencija, dok je krilni centar meč završio sa 19 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Takav >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << učinak dvojice košarkaša je bio dovoljan da se nađu u idealnoj petorci poslednjeg kola.

Pored njih, priznanje je pripalo i Danilu Galinariju (14p, 5sk), Aliju Muhamedu (28p, 12sk, 4sk) i Pau Gasolu (16p, 11sk, 6as).

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.