Teodosić blizu tripl-dabla sa 1/15 za tri!

Izvor: B92, 30.Okt.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić blizu tripl-dabla sa 1/15 za tri!

Košarkaši CSKA jedva su savladali Avtodor 104:103, posle produžetka u četvrtom nastupu "Armejaca" u VTB ligi ove sezone. Miloš Teodosić je odigrao neverovatan meč, bio je na korak od tripl-dabla sa 22 poena, 11 skokova i 8 asistencija, ali je pogodio samo jedan od čak 15 šuteva za tri poena (7/24 iz igre) i promašio oba u ključnim trenucima utakmice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VTB - CSKA radio prekovremeno, Teo na pedalj od "tripl-dabla"

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2016

Košarkaši moskovskog CSKA morali su da "rade prekovremeno" u susretu sa Avtodorom, a centralna figura interesantnog susreta u Saratovu bio je kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić...Aktuelni šampion Evrope u nedelju je morao da radi prekovremeno kako bi stigao do treće uzastopne pobede u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.