Teodosić: Tužan sam

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Tužan sam

Kapiten Orlova žali za propuštenom šansom.

Srbija je prethodne noći izgubila meč od Sjedinjenih Američkih Država u četvrtom kolu A grupe Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru. Međutim, poraz na jednu loptu od prvog favroita za osvajanje zlatne medalje je više nego ohrabrujući za Orlove. Uostalom, čitav košarkaški svet nakon meča priča o Srbiji i magiji Miloša Teodosića.

"Ovo je bio verovatno jedan od retkih poraza kada se čestita, mada sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iskreno, malo tužan jer smo imali šansu da okrenemo rezultat i uđemo u produžetak. Celu četvrtinu smo igrali na pet poena razlike za Amerikance, bila nam je potrebna jedna lopta da okrenemo utakmicu", rekao je nakon meča kapiten Srbije.

Ali, Teodosić je, poput selektora Aleksandra Đorđevića, svestan da je Srbija odigrala veliku utakmicu, koja može da posluži kao okidač za bolje igre u nastavku takmičenja.

"Možemo da budemo zadovoljni, ne samo današnjom utakmicom, već i mečom protiv Australije, delom i protiv Francuske. Jedino što bih promenio je početak, jer smo i danas i u prethodne dve utakmice imali užasan početak i to je ono na čemu bi trebalo da radimo", dodao je popularni Teo.

U poslednjem kolu Srbija se sastaje sa Kinomi traži pobedu kako bi obezbedila plasman u četvrtfinale.

"Poslednji rival u grupi je Kina, koja je neugodna ekipa. Ali, sve osim pobede bila bi katastrofa za nas. Moramo u taj meč da uđemo maksimalno ozbiljno i da odigramo dobro. Ako tako uradimo siguran sam da pobeda neće izostati", zaključio je Teodosić.

Susret Srbije i Kine je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od tri sata i 30 minuta.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.