Teodosić: Drago mi je, ali više volim timska priznanja

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2011, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Drago mi je, ali više volim timska priznanja

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da mu priznanje za najboljeg košarkaša Evrope za prošlu godinu mnogo znači, ali da više voli da osvaja klupske i reprezentativne trofeje.

"Mnogo mi znači ova nagrada i zaista sam radostan. Konkurencija je bila izuzetno jaka, ali ja moram da zahvalim svim svojim saigračima, i u klubu i u reprezentaciji, jer je ovo velikim delom njihova zasluga", rekao je Teodosić agenciji Beta telefonom iz Atine.

Igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Olimpijakosa proglašen je danas za najboljeg evropskog igrača u 2010. godini u izboru trenera, stručnjaka, novinara i navijača. On je u ukupnom glasanju bio ispred NBA zvezda Paua Gasola i Dirka Novickog.

"Glupo je reći da mi individualna priznanja ne znače. Svakom igraču znače, ali su mi ipak draži klupski i reprezentativni trofeji. Voleo bih da imam više klupskih nego individualnih priznanja", rekao je Teodosić.

On je prošle godine bio najkorisniji igrač (MVP) regularnog dela Evrolige, a sa reprezentacijom je bio četvrti na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.