Teodosić: Biću tu i sledeće godine, žao mi je što se Stefan Marković povlači

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Biću tu i sledeće godine, žao mi je što se Stefan Marković povlači

Foto: Marko Todorović

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić istakao je da je ova godina najbolja u njegovoj karijeri. On je istakao da veruje da će i sledećeg leta biti uz reprezentaciju, ali je dodao da se Stefan Marković povlači.

Teodosić je ove godine osvojio Evroligu sa CSKA i srebro sa selekcijom Srbije na Olimpijskim igrama.

- Sa sportske strane ovo je najuspešnija godina za mene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Verovatno nije mogla da bude bolja, ali to je samo motiv da uđem što spremniji u narednu sezonu, da probam sve da ponovim.

- Nismo mogli ni da zamislimo da će ovo sve ovako da izgleda, bili smo daleko. Sigurno da je veliki uspeh i muške i ženske ekipe, jako sam ponosan na obe. I posle utakmica u grupi sam govorio da sam ponosan na našu igru, pobede nisu dolazile, ali jesu kad je bilo najpotrebnije. Svaka čast svim momcima na velikom uspehu - rekao je Teodosić, po dolasku u Beograd.

Printskrin: RTS

On je istakao da je ekipa Srbije pokazala kontinuitet na velikim takmičenjima:

- Ovo je bila potvrda kvaliteta i odličnog rada sa Saletom Đorđevićem. Pokazali smo da imamo snagu i da bi svi ljudi u Srbiji koji nas vole i prate trebalo da veruju pod jedan u izbor selektora, a onda i u 12 momaka koje on povede na takmičenje.

Na kraju on je istakao da će i sledeće leto biti u reprezentaciji.

- Sigurno ću biti tu sledeće godine! Žao mi je što Stefan Marković više neće igrati, jer je on jedan od od ključnih igrača. Sigurno će ova ekipa mnogo izgubiti njegovim odlaskom, mnogo mi je žao zbog te odluke. On je bio duša ove ekipe! Nadam se da možda postoje šanse da se predomisli - rekao je Teodosić.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.