Teo ubacio 23 poena i prosipao magiju u pobedi CSKA (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo ubacio 23 poena i prosipao magiju u pobedi CSKA (VIDEO)

Opet ono njegovo

CSKA vodi s 2:0 u finalnoj seriji VTB lige. Armejci su u drugom meču savladali Himki s 99:79 i tako su došli na korak od osvajanja lige. Naravno, to im neće doneti ništa osim prestiža jer Armejci naravno imaju dugogodišnji ugovor sa Evroligom.

Miloš Teodosić je i na ovom meču prosipao magiju. Ubacio je 23 poena i imao šest asistencija uz jednu koja bi se mogla opisati kao "ono njegovo".

Pomagao mu je Nando De Kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 20 poena, dok je Semen Antonov ubacio 18. Kod Himkija je najbolji bio po navici Aleksej Šved sa 21 datim poenom. Niko od saigrača nije prebacio 10 tako da je ovo očekivan rezultat.

Mada, Himki je samim plasmanom u finale izborio Evroligu tako da mu ovi porazi i ne padaju previše teško.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić ubacio 23 poena Himkiju, ali svi se dive njegovoj novoj genijalnoj asistenciji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017

U VTB ligi je odavno dosadno...Košarkaši CSKA na pragu su još jedne titule u regionalnom takmičenju posle pobede i u drugom meču nad Himkijem (99:79) pa ih sada još samo jedan trijumf deli od sedmog vezanog i 14. uzastopnog trofeja u ligi u kojoj učestvuju klubovi iz država bivšeg Sovjetskog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.