Teo se vratio i pravio vratolomije - bacao se po reklamama i pakovao akcije! CSKA rutinski, De Kolo zatrpao Avtodor (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo se vratio i pravio vratolomije - bacao se po reklamama i pakovao akcije! CSKA rutinski, De Kolo zatrpao Avtodor (VIDEO)

Srpski kapiten ubeležio 10 asistencija u pobedi rezultatom 95:80

Vratio se Miloš Teodosić, CSKA rutinski slavio, a Nando De Kolo zatrpao Avtodor - 95:80.

Čim se kapiten srpske košarkaške reprezentacije vratio na parket, odmah se osetio boljitak u igri moskovskih Armejaca. Razlika možda nije prevelika, ali tim Dimitrisa Itudisa odigrao je ceo meč sa pola gasa i držao razliku bezmalo svih 40 minuta na svojoj strani.

Dok je De Kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meč završio sa 24 poena i osam asistencija, Teodosić je dobio nešto više od 23 minuta na terenu i za to vreme ubacio šest koševa i podelio deset završnih dodavanja. Ali, pokazao i koliko mu je košarka zaista nedostajala tokom poslednjih nekoliko sedmica.

Naime, početkom druge četvrtine Teodosić je pokušao da izvuče jednu „ničiju“ loptu i obezbedi napad svom timu. Umesto toga, usledio je skok preko reklame, pa preko klupe za protivničke igrače i onda pad na drugu stranu. Imao je Teodosić sreću, jer je rizikovao povredu tek što se vratio na parket.

Milos Teodosic hustle pic.twitter.com/QnjMaQsb13

Ipak, Teodosić je normalno nastavio utakmicu i omogućio Armejcima jednu mirnu utakmicu, bez prevelike energetske potrošnje.

Istina, praktično sve do završnih nekoliko minuta Avtodor je bio „u životu“, ali bilo je evidentno da gosti iz Saratova nemaju kvalitet da se suprotstavi favorizovanom protivniku.

(FOTO: Printscreen)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Teodosić se vratio na parket, ali zamalo opet da se povredi posle ovog požrtvovanog bacanja (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017

Srpski košarkaš Miloš Teodosić vratio se na parket posle pauze koju je napravio zbog povrede, i odmah je bio u centru pažnje, ali ovoga puta ne samo zbog učinka...Taman što se oporavio i vratio na teren, Teodosić je vrlo lako mogao na novu pauzu posle nezgodnog pada iza reklama i iza klupe "armejaca"...Požrtvovani...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.