Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 10:30

Teo orijentisan ka ostanku u Virtusu: Kluazula u ugovoru vredna 400.000 evra

Evroligaši toliko treba da plate da bi doveli srpskog mađioničara, piše Gazeta

Kako piše renomirani italijanski list, Gazeta delo Sport, glavni problem i prvi koji Virtus želi da reši pod vođstvom Serđa Skariola je pitanje Miloša Teodosića.

Ovaj izvor ističe da je Miloš Teodosić orijentisan ka ostanku u Bolonji, kao i da poseduje klauzulu u ugovoru od 400.000 evra koju treba da plate evroligaški timovi ako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga žele u svojim redovima za sledeću sezonu.

Naravno, Teodosić je pod ugovorom za sledeću sezonu sa Virtusom. Podsećanja radi, za Teodosića su interesovanje pokazali Anadolu Efes i CSKA iz Moskve.

Gazeta ističe da trenutno ne postoje alarmi koji ukazuju na spremnost Teodosića da ode iz Virtusa.

Кlub teži da zadrži Teodosića, a igrač je - prema Gazeti - izgleda orijentisan da ostane.

Teodosić je član Virtusa od 2019. godine, a igrajući za tim iz Bolonje uspeo je da bude MVP finala italijanskog šampionata, kao i MVP grupne faze Evrokupa.

Sa 34 godine Miloš je dokazao i pokazao da je klasa večna, da u njemu još ima vrhunske košarke, a navijači reprezentacije Srbije čekaju da ponovo vide deo Teove magije i u reprezentativnom dresu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.