Tenzije u Tirani – Poljaci hteli da se biju sa Albancima VIDEO

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 22:54

Tenzije u Tirani – Poljaci hteli da se biju sa Albancima VIDEO

Utakmica kvalifikacija za Euro 2024. između Albanije i Polsjke na "AIR Tirana" Areni imala je prilično napetu uvertiru zbog nagona navijača da se sukobe.

Policija je morala da interveniše pre početka utakmice kako bi primirila "usijane glave".

Prvi i najozbiljniji incident je viđen pre početka meča, kada je grupa navijača Poljske krenula da se probija ka navijačima Albanije koji su se nalazili u susednom sektoru.

Nekoliko minuta trajala je neizvesnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Poljaci su bili odlučni da se fizički obračunaju sa rivalima, međutim što zbog barijere u vidu ograde, što zbog intervencije policije, do kontakta nije došlo.

Strasti su se potom smirile na tom delu tribine.

Nedugo potom, zapravo brzo pošto je meč krenuo, sa suprotne strane najvatrenije pristalice domaće reprezentacije bacile su nekoliko baklji i dimnih "bombi" na teren, u kazneni prostor, pa je meč morao da se prekine.

Na terenu, Albanci su pokazali više - ostvarili su pobedu 2:0 i zauzeli prvo mesto na tabeli.

Češka je druga, ima dva boda manje od Albanije, i meč manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.