Teniski spektakl u Rimu, Đoković protiv Nadala

Izvor: RTS, 19.Maj.2019, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniski spektakl u Rimu, Đoković protiv Nadala

Novak Đoković i Rafael Nadal igraju u finalu Mastersa u Rimu svoj 54. međusobni duel. Direktan prenos teniskog spektakla možete pratiti na Prvom programu RTS-a od 16.00 časova, dok tok meča možete pratiti na našem portalu.
Četiri meseca čekali smo na duel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a dvojica najboljih tenisera sveta će u finalu Mastersa u Rimu odigrati 54. međusobni duel.

Novak vodi u duelima protiv Rafe 28:25, a u poslednjem međusobnom duelu, u finalu Australijan opena, slavio je srpski teniser, veoma ubedljivo 3:0.
Ipak, rimski masters igra se na šljaci, gde Rafa Nadal ima određenu prednost, što se pokazalo i u polufinalu prošle godine, kada je Španac trijumfovao u dva seta 7:6, 6:4.
Prednost španskog tenisera mogla bi biti činjenica da je Novak u prethodna dva dana odigrao dva teška meča protiv Del Potra i Švarcmana, dok je Nadal lako izlazio na kraj sa svojim rivalima, Verdaskom i Cicipasom.
Duel dva vrhunska tenisera je ujedno i generalna poroba za predstojeći Rolan Garos, a upravo se Novaku i Rafi daju najveće šanse da osvoje drugi grend slem u sezoni.

Nadal je čak osam puta osvajao trofej u Rimu, poslednji put prošle godine, dok je Novak četiri puta trijumfovao na "Foro Italiku".
Direktan prenos duela za titulu u Rimu možete gledati na Prvom programu RTS-a od 16.00 časova, dok kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Prekretnica je bio brejk u trećem setu, meč sa Nadalom postaje ultimativni izazov"

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2019

U finalu mastersa u Rimu sastaće se stari znanci - Novak Đoković i Rafael Nadal...Đoković je imao dva teška meča protiv Argentinaca u četvrtfinalu i polufinalu: prvo protiv Huana Martina del Potra, pa zatim i protiv Dijega Švarcmana. Za trofej će se u “Večnom gradu” boriti protiv velikog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković vs Nadal - 54. put! Sudar svetova kao idealna uvertira za Rolan Garos

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2019

Prebogato rivalstvo dvojice možda i najvećih tenisera svih vremena stiglo je do 54. poglavlja! Ono koje će najbolji na svetu i branilac titule ispisati u finalu Mastersa u Rimu (TV Sportklub, RTS, 16.00). Drugi ovosezonski sudar svetova po mnogo čemu je zanimljiv, a možda i najviše zato što će...

Nastavak na MozzartSport.com...

MASTERS RIM: Nadal savladao umornog Novaka u finalu! Evo šta se desilo po prvi put u ISTORIJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019

Teniski klasik u finalu...Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Rimu rezultatom 2:1 (6:0, 4:6, 6:1). Nadal je tom pobedom smanjio došao do 26. pobede nad Novakom, a Srbin je trijumfovao 28 puta. Španac je ovim trijumfom postao rekorder po broju Masters...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nadal posle velike borbe nadigrao Đokovića za titulu u Rimu

Izvor: RTS, 19.Maj.2019

Đoković – Nadal 1:2 (0:6, 6:4, 1:6). Španac Rafael Nadal je uspeo da odbrani titulu. On je u finalu, posle velike borbe u tri seta savladao našeg Novaka Đokovića. Ovo je Špancu deveta titula na u Rimu. . Novak Đoković...

Nastavak na RTS...

Đoković poražen u finalu Madrida od Nadala

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2019

Rafael Nadal osvojio je Masters u Rimu pobedom protiv Novaka Đokovića nakon tri seta i skoro dva i po sata igre...Španski teniser Rafael Nadal pobednik je Mastersa u Rimu. Drugi reket sveta bio je bolji od Novaka Đokovića i slavio u tri seta 6:0, 4:6, 6:1 za dva sata i 25 minuta igre...Novak je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.