Telegraf: Rednapovi igrači se kladili na svoje mečeve

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telegraf: Rednapovi igrači se kladili na svoje mečeve

Akcija britanskog Dejli telegrafa dobija novog aktera, bivšeg premijerligaškog menadžera Harija Rednapa, koji je snimljen u priznanju da su se neki njegovi igrači kladili na rezultate svojih mečeva.

69-godišnji fudbalski stručnjak je rekao da je to bio izolovan slučaj, kao i da u to vreme nije verovao da je to protiv propisa Fudbalske asocijacije. Rednap nije naveo u kom klubu su se igrači kladili za vreme njegovog šefovanja, što je striktno zabranjeno pravilima FA. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << propisana je i dužnost menadžera ako sazna za takvu radnju da to prijavi.

Rednap je odmah demantovao navode da je prekršio pravila, a ostaje da se nagađa čiji su igrači bili umešani u klađenje. Iskusni stručnjak je tokom karijere vodio Bornmut, Vest Hem, Portsmut, Sautempton, Totenhem i Kvins Park Rendžers. Poslednji angažman je imao na mestu selektora reprezentacije Jordana.

Prethodno su posle "nameštaljke" Dejli telegrafa poslove izgubili engleski selektor Sem Alardajs i pomoćni trener Barnslija Tomi Rajt, koji su pristali na kršenje pravila FA pri transferima igrača.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.