Tek što je stigao, a već zažalio što je u Čelsiju?

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek što je stigao, a već zažalio što je u Čelsiju?

Tako piše "Don balon", da li da im verujemo?

Mateo Kovačić je stigao u Čelsi i odmah se nametnuo Mauriciju Sariju, bitan je šraf  u njegovoj mašineriji koja melje na startu prvenstva sve pred sobom, jedini pored Liverpula imaju maksimalan učinak u Premijer ligi.

Hrvatski reprezentativac je na pozajmici u Čelsiju i nakon godinu dana se očekuje da se vrati u Madrid gde bi mogao jednog dana da zauzme poziciju Luke Modrića koji je pre tri godine zagazio u četvrtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deceniju života.

Kovačić je poslat u Čelsi kako bi sticao iskustvo i kako bi više igrao nego u Real Madridu.

Ipak, "Don balon" danas piše da je on nezadovoljan u Čelsiju i da se pokajao što je napravio ovaj potez, kao i da bi pre stigao do mesta u timu Real Madrida da je ostao da se nameće Lopetegiju.

Takođe, napominju i da je Kovačić nezadovoljan što će tim igrati Ligu Evrope, kao i da je želeo da igra Ligu šampiona, što svakako nema smisla jer je znao koja takmičenja će igrati kada je dolazio u Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.