Tejlor duplirao prednost Velsa, nula u Sent Etjenu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor duplirao prednost Velsa, nula u Sent Etjenu (VIDEO)

Sva četiri tima u grupi B imaju šansu za prolaz dalje. Slovačka - Engleska 0:0, Vels - Rusija 2:0 U poslednjem kolu grupe B snage odmeravaju Slovačka i Engleska u Sent Etjenu, dok su u Tuluzu koplja ukrstili Rusija i Vels.Sve četiri selekcije imaju šansu za prolaz dalje, ali u najboljoj situaciji su izabranici Roja Hodžsona, koji je dota izmešao karte u odnosu na meč sa Rusima i Velsom. Sigurno da i Slovaci vide svoju šansu, ali svakako mnogo uzbudiljvije je u okršaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Velsa i Rusije, gde obe selekcije jure pobedu, koja bi im garantovala prolaz dalje.Vels dolazi prvi do prednosti protiv Rusije u 11. minutu. Strelac je bio Aron Remzi, koji je odlično reagovao na sjajan pas Alena i matirao na hladnokrvan način Akinfejeva za veliku radost Velšana, koji su sada blizu prolaza u narednu fazu. Rusi se raspadaju. Vels u 20. minutu ima velikih 2:0. Ponovo je lopta išla kroz odbranu Rusije, Tejlor se našao "oči u oči" sa Akinfejevim, ruski golman je odbranio prvi pokušaj reprezentativca Velsa, ali nije mogao i drugi. Ovaj put asistenciju je upisao Bejl. Levi bek Tejlor je postigao "prvenac" za nacionalni tim.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kozačik odbranio sve! Gordi Albion se još oštri za nokaut fazu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2016

Podela bodova u okršaju Slovačke i Engleske - 0:0..Eksperiment Roja Hodžsona u Sent Etjenu je delimično uspeo. Engleska je za razliku od prva dva kola, kada se namučila, sa istumbanim timom večeras izgledala mnogo bolje, a da su napadači Gordog Albiona imali malo više koncentracije i rezultat...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.