Tejić najbolji u pobedi Mege

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejić najbolji u pobedi Mege

Počelo je igranje pripremnih utakmica.

Košarkaši Mega Leksa su savladali reprezentaciju Katara  sa 86:51 u okviru prvog kontrolnog meča koji je odigran u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Nakon nešto slabije prve deonice, izabranici Dejana Milojevića su u nastavku meča zaigrali angažovanije i veoma lako preuzeli kontrolu nad dešavanjima na terenu.

Najefikasniji u redovima Mege bio je Marko Tejić sa 15 poena, a tome je dodao i pet skokova. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Pratili su ga Stefan Glogovac i Đorđe Simeunović sa po 13 poena, dok je jedan manje upisao Kostja Mušidi.

Sledeći prijateljski meč Mega Leks igra protiv Bremerhafena iz Nemačke. Ta utakmica je je zakazana za petak, 19. avgust, u 19 sati i 30 minuta u hali "Vizura" u Zemunu.

Mega Leks: Simić 2, Zagorac 3, Đoković 4 (4 ul), Mušidi 12, Spasojević 9, Simeunović 13 (5ul), Pavlović, Glogovac 13, Tejić 15 (5sk), Veljković 3, Milisavljević 5, Kaba 7 (6sk)

(foto: KK Mega Leks)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.